廣州球迷聯盟

标题: 入左其他球会,终于买到飞了 [打印本页]

作者: lorenzo    时间: 2013-1-21 14:51
标题: 入左其他球会,终于买到飞了
球迷联盟人气爆棚,气氛甘好我都想join你们一齐睇波,但系睇个形势,我都系好难可以入到会买到年票了,况且下个礼拜出差有排未返到广州。于是,19号晚转联系其他球会,终于稳到一个空挡,20号顺利买到飞。
希望唔会俾论坛d人bc喇,毕竟大家都系睇恒大。祝大家好运。

作者: lorenzo    时间: 2013-1-21 14:53
应该系bs
作者: 飞雨流花    时间: 2013-1-21 14:59
请不要来捣乱
作者: ronniesulliven    时间: 2013-1-21 15:06
2013年1月10日 注册ID   系度玩野。。BZ删除该贴,封ID啦  有心捣乱
作者: lorenzo    时间: 2013-1-21 15:19
点为之捣乱,首先我无讲我入咩球会,我都有提交自己资料申请入球迷联盟,只不过人数太多我入唔到。如果你地觉得同样中意恒大噶球迷唔可以系呢度交流,甘删除我ID喇。唔稀罕。
作者: lorenzo    时间: 2013-1-21 15:20
而且我发的贴,完全无讲过球会的坏话,我系话人气太旺,无办法。
作者: cristianor07    时间: 2013-1-21 15:32
同情楼主。。咁都俾人插。。哈哈哈~
作者: ronniesulliven    时间: 2013-1-21 15:50
多鸠余 唔系捣乱系咩啊! 首先你点解买唔到票?难以理解,20号一样可以轻松买到球迷联盟既年票。所谓人气太旺买唔到票完全唔成立!  
作者: ronniesulliven    时间: 2013-1-21 15:56
至于话咩 封ID 果D  都系无聊插下你遮。。呢排新闻好少,米介意。。。。。
作者: 8fun8    时间: 2013-1-21 16:11

作者: lorenzo    时间: 2013-1-21 16:14
ronniesulliven 发表于 2013-1-21 15:50
多鸠余 唔系捣乱系咩啊! 首先你点解买唔到票?难以理解,20号一样可以轻松买到球迷联盟既年票。所谓人气太 ...

你入左会当然讲得轻松,试问下呢度仲有几多未入会或者续会噶人,你静系企系自己噶角度考虑。

作者: 潮人蜜語V    时间: 2013-1-21 16:51
想先恭喜果個球會…另外要澄清一個事實…八區系助威區…不是翹手睇波區…結果點樣都好…捍衛天体…我會捍衛八區

作者: michelai    时间: 2013-1-21 16:54
大家都支持恒大姐,团结,和谐!
作者: PUNKPUNK    时间: 2013-1-21 17:00
ronniesulliven 发表于 2013-1-21 15:56
至于话咩 封ID 果D  都系无聊插下你遮。。呢排新闻好少,米介意。。。。。

我朋友20号排10分钟就买到非了,都唔知呢条友咩居心!乱UP24响度!

作者: 高治    时间: 2013-1-21 17:45
其实我林系LZ表达得不清楚吧,他应该是说因为提交入会申请太迟,然后见势5一定有下一期入会,所以系入左第个球迷会which i dont know exactly which one,而5系球会,球会就令到人地误会成俱乐部,然后进一步误会成隔壁队。应该系入左南粤或者十二卫........... 建议Lz下次发帖表达清楚至于也建议跟帖噶果d稍为用用大脑,唔好一上来就插人.....
作者: 亚历山大    时间: 2013-1-21 18:12
先保证有票睇波,其他嘎以后再讲
作者: 小鹏飞    时间: 2013-1-21 18:27
亚历山大 发表于 2013-1-21 18:12
先保证有票睇波,其他嘎以后再讲

正解!
可怜LZ比人插左下,哈哈。无介意。
我相信只要你个心系支持广州队既,无论去边大家都系兄弟!

作者: Smallhunhun    时间: 2013-1-21 19:59
。。。
作者: CY1978    时间: 2013-1-21 20:49
言多必失,买到飞就OK啦,无必要讲太多嘢
作者: 西海的星空    时间: 2013-1-21 21:19
同情楼主,大联盟是难入D的
作者: everestest    时间: 2013-1-21 22:08
球迷票好容易买到啊。
作者: loopy    时间: 2013-1-21 22:58
lorenzo 发表于 2013-1-21 15:19
点为之捣乱,首先我无讲我入咩球会,我都有提交自己资料申请入球迷联盟,只不过人数太多我入唔到。如果你地 ...

如果系入左其它球会黎联盟度发帖就系玩嘢!如果系入左其它球迷会同声同气齐撑广州队又吾同!少个球迷会个迷字差天同地啊胸弟。
作者: cpew07256    时间: 2013-1-21 23:18
= =我地呢入会又5买年票的系咪好扑街
作者: joekeysong    时间: 2013-1-21 23:24

甘都比人插,叫你出来晒啊拿

作者: lorenzo    时间: 2013-1-22 09:16
高治 发表于 2013-1-21 17:45
其实我林系LZ表达得不清楚吧,他应该是说因为提交入会申请太迟,然后见势5一定有下一期入会,所以系入左第个 ...

多谢呢位球迷,其他也无需多讲。

作者: conca2011    时间: 2013-1-22 10:16
一人少句啦,无谓再ao啦
作者: TOTTI100    时间: 2013-1-22 10:57
去边入会可以买到???
作者: RYAN801108    时间: 2013-1-22 12:57
lorenzo 发表于 2013-1-21 16:14
你入左会当然讲得轻松,试问下呢度仲有几多未入会或者续会噶人,你静系企系自己噶角度考虑。

lorenzo。。。。我撑你呀
作者: 广重ANSON    时间: 2013-1-22 15:16
PUNKPUNK 发表于 2013-1-21 17:00
我朋友20号排10分钟就买到非了,都唔知呢条友咩居心!乱UP24响度!

你知唔知好多人之前无时间去续会,联盟又因人数原因突然暂停入会,请问20号如何买到年票??虚心求解,本人苦等入会中
作者: PUNKPUNK    时间: 2013-1-23 17:56
广重ANSON 发表于 2013-1-22 15:16
你知唔知好多人之前无时间去续会,联盟又因人数原因突然暂停入会,请问20号如何买到年票??虚心求解,本人苦等 ...

呢种情况每年都有架啦!
上星期日果日如无意外都系入会买票一条龙服务,如果真系禁唔得闲既我只可以讲无计。
每年都系,入会期数再多,到最后总系有人话入唔到会既!

作者: 李翎攸    时间: 2013-1-23 20:40
好彩去一早入到会,买到年票,依家就等会服同会员卡,到时就可以入场睇波啦
作者: Jack_ChiuChiu    时间: 2013-1-23 21:53
我20号去到,秒杀年票。一去到直接就可以办啦。

欢迎光临 廣州球迷聯盟 (http://www.gzfa.cn/club/) Powered by Discuz! X3.1