廣州球迷聯盟

标题: 建议7.10全部不穿红色战袍抵制同袍一心!!!!!!!!!! [打印本页]

作者: sgq2640    时间: 2013-6-27 16:45
标题: 建议7.10全部不穿红色战袍抵制同袍一心!!!!!!!!!!
恒大同袍一心计划是好,但落实却很差,和买套票一样没组织,我们要告诉许生我们没买到衣服,衣服都去那了????????黄牛那里!!!!!!!!!!!!!!!!建议7.10全部不穿红色战袍抵制同袍一心!!!!!!!!!!只想恒大更好,这样的组织象大俱乐部吗???????
作者: 足球迷城    时间: 2013-6-27 16:47
会员服是红色的,不穿会员服不能进场的。
作者: sgq2640    时间: 2013-6-27 16:48
只要球会统一就可以拉

作者: minglab    时间: 2013-6-27 16:57
球迷会可以唔着红色的话 我支持!
作者: 阿泽    时间: 2013-6-27 17:23
咁小事都要上升到咁嘅高度.楼主你惊冇得卖咩...
作者: 最爱    时间: 2013-6-27 18:20
举埋脚赞成啊,25号去到一早就话无得卖了,几万件衫去那里了啊,大家一齐不穿红衫睇球,等许老板知道一下是什么原因才得啊。

作者: 高治    时间: 2013-6-27 20:39
哎。。。nc特别多。。。点解我又买到???
作者: 恒霸天下    时间: 2013-6-27 21:50
反正我买唔到 我都火滚 4点就话卖晒
作者: 19lkf    时间: 2013-6-27 21:57
支持,4点去到,就话买晒,只得童装了。
作者: anddy    时间: 2013-6-27 22:23
minglab 发表于 2013-6-27 16:57
球迷会可以唔着红色的话 我支持!

着广药时代嘅会服-蓝色

作者: joehuang    时间: 2013-6-28 01:11
早滴去
作者: benny1021    时间: 2013-6-28 09:41
其实,唔买都冇乜所谓咯
作者: liangweixiong    时间: 2013-6-28 09:50
为了一件球衣,搅乱军心。废话。
作者: janly924    时间: 2013-6-28 10:10
果件衫送就差唔多,买就真系无谓咯。
许老板真系卑距d靓呃吾钱咯,卑900万整批咁既衫。。。
作者: weson11    时间: 2013-6-28 10:25
我都认为这次的同袍一心是好的活动,可以令球迷更加团结在天体,不过落实真是好差
作者: 禁区之皇16    时间: 2013-6-28 10:44
小事化大,无可取啊!
作者: 黑猫    时间: 2013-6-28 11:41
支持
作者: ENT_CHAN    时间: 2013-6-28 12:39
许生的惠民做法反而变了作乱理由,什么逻辑?俱乐部应分20蚊一件买俾你的?买唔到米下场请早摞,按你的逻辑商场大减价的商品你买唔到系米要烧左间商场?土匪么你?
作者: 广州俊仔    时间: 2013-6-28 14:27
如果想买就早D去买拉,上场有D人早上就去买拉,下午话卖晒点解5可以?加上5W件5系1场过卖晒嘎?仲有几个主场可以去买,其实如果有心嘎话无必要一定要买呢件嘎,地摊货又有,nike坚也又有,球迷商店又有nike坚也。
作者: 8fun8    时间: 2013-6-28 14:40
饥饿销售吖~好似小米咁,一下子比你买到就后面d人冇兴趣~
作者: aa55645    时间: 2013-6-28 23:41
無人逼你要去買吖,自願買吖,何必要發呢

作者: 足球迷城    时间: 2013-6-29 15:22
支持抵制同牛一心活动!
作者: gallon    时间: 2013-6-29 16:10
有问题可以向俱乐部反映,不过唔知各大会既领导会唔会反映依个问题即
作者: 小豆的星球    时间: 2013-6-30 17:10
讲心姐,件衫系红色米得咯
作者: Smallhunhun    时间: 2013-7-2 05:16
有D野控制唔到噶
作者: 纽文柴    时间: 2013-7-2 23:24
俱乐部讲野历来都系水分多的啦。年票开卖第一天就话买晒下面座位的菲,点知道第二三日仲有得卖,搵笨7搵到咩咁,仲成为距地免费广告的道具。每场波的入场人数,每次广播都系果三万8,9千。球迷同俱乐部咪关系呀,今时今日的环境,顶多咪去叫城管在球场周围去扫D地摊货回来应付下咯,点知道扫吾到咁多货返来,要等多几场会多番D供应的了。20文想买件正货,俱乐部肯人地赞助商都吾肯过你啦,搞到人地D货cheap晒。

作者: kennyzhz    时间: 2013-7-3 12:19
果件山寨野比都唔7要啦!!!
作者: 欣仔    时间: 2013-7-3 12:23
为左d咁既野就唔着红衫,你不如唔好去现场啦,以后都唔好去
作者: liop    时间: 2013-7-4 11:39
衣服去哪里 了???
作者: tracysusam    时间: 2013-7-5 00:41
我4点十二分到形象店,个靓女话只有4百几个件(个人觉得比系N仔正佳卖个件无星的质量差好多,唔知系咪泰版)。支持楼主!
作者: tracysusam    时间: 2013-7-5 00:41
日之泉有无得入
作者: sgq2640    时间: 2013-7-11 09:33
阿泽 发表于 2013-6-27 17:23
咁小事都要上升到咁嘅高度.楼主你惊冇得卖咩...

不是可不可以买到的问题,衣服早就有了,就好象买年票一样排了那么久还买不到,就算买到也很差,做什么都要买高价,管理的问题和公平的问题,俱乐部不完善就不会变强,球迷的心就一天天变淡,
作者: LeBron-_-鏘    时间: 2013-7-11 10:49
有少少搞笑
作者: 阿泽    时间: 2013-7-11 17:19
sgq2640 发表于 2013-7-11 09:33
不是可不可以买到的问题,衣服早就有了,就好象买年票一样排了那么久还买不到,就算买到也很差,做什么都要买 ...

咁就要以偏执嘅方式唔着红衫嚟抗议抵制?有冇更合适嘅方式方法?

欢迎光临 廣州球迷聯盟 (http://www.gzfa.cn/club/) Powered by Discuz! X3.1