廣州球迷聯盟

标题: 大家讲下广州仔杨智系咪有放水噶可能 [打印本页]

作者: conca2011    时间: 2013-8-1 17:25
标题: 大家讲下广州仔杨智系咪有放水噶可能
琴晚,杨智一张红牌+点球帮助龟安获得一场惨败。我觉得杨智对广州队就会玩花神,唔知系为广州队放水定系专登玩龟安。

杨智其实系个好高水准噶守门员,好多靓波都比距封左,但系帮龟安踢噶好多场波都出现离晒谱噶失误,值情似放水。好似璃个赛季对杭州绿城大金敢,距出击好离谱,跟住杭州推射空门破网。仲有系杨智几乎每场都会自己将球盘带出禁区玩火。

璃个赛季第一次打龟安艾基臣接传中追平1;1,不过果波按照杨智噶级数系要出击接球,唔会发晒藕豆目送艾基臣推入网。仲有系中超第二次系龟安打噶果场1:1,杨智系补时阶段将波盘带出禁区,比郜飞机抢断不过郜林对空门射唔入。
不过杨智系国家队唔会出现璃种情况。先前杨智合约到期都想翻广州,但系广州唔要距,被逼同龟安续约。
所以我觉得杨智有玩龟安甚至帮广州队取得优势噶可能。

作者: 西关马骝仔    时间: 2013-8-1 18:12
标题: RE: 大家讲下广州仔杨智系咪有放水噶可能
樓主想太多了,雖然楊智嘅廣東情結好深
作者: 全攻略队长    时间: 2013-8-1 18:17
点解要放水?
作者: PUNKPUNK    时间: 2013-8-1 18:21
lz想多了,照禁讲黄博文米仲危险。
之前有好多机会俾杨智回巢,不过距留守京城既态度好坚决。
所以我觉得系唔会发生D禁既事既!
作者: 三聚氰胺    时间: 2013-8-1 18:56
𠃊Z几有想像力喔!
作者: hahayanmin    时间: 2013-8-1 20:05
我都觉得楼主想多了。。。
作者: philipyu21    时间: 2013-8-1 21:54
国安旧年将整个中信集团仅有的3个北京入户资格比左杨智一家三口换取他的续约。而且当初他和吴伟安,吴坪枫是不被重用而要出走北方的。所以米甘天真啦
作者: 罗峻亮V    时间: 2013-8-1 22:36
其实佢只系赶住番屋企探阿妈!
作者: Evergrande-Cleo    时间: 2013-8-1 22:55
你嘎想象力好丰富咯....讲到恒大赢5到龟安甘
作者: 阿泽    时间: 2013-8-1 23:41
楼主想太多了...杨智接受唔到咯...
作者: everestest    时间: 2013-8-1 23:49
如果系米要输多几球罗。
作者: ccanson    时间: 2013-8-2 00:25
樓主想太多了,
作者: ammon    时间: 2013-8-2 01:28
记得果时是有机会要他翻来的,是他自己话要留在北京的
lz看电影太多啦
作者: zq2329575a    时间: 2013-8-2 02:24
比你做守门,你会轻松比e9将球轻松踢入空门吗?第一时间肯定系犯规,只不过存在侥幸心理,以为拿张黄牌就算。再者,杨智老婆系北京人,女儿北京出生,家在北京,你觉得距会放水吗?
作者: 红魔曼联    时间: 2013-8-2 09:01
有必要咩?!尊重人地嘅专业!
作者: yensonson    时间: 2013-8-2 09:53
杨智妈妈喊他回家吃饭啊,甘都5明
作者: wangruimin    时间: 2013-8-2 13:19
他虽然以前系广州人!但他已经入左北京户口啦!楼主你想多左啦~~没可能会放水!
作者: chrislu    时间: 2013-8-2 13:48
你真系谂多咗,谂坏脑,鉴定完毕!
作者: hellboy2011    时间: 2013-8-2 14:40
LZ够钟吃药啦
作者: liop    时间: 2013-8-2 14:52
发癫了
作者: liangweixiong    时间: 2013-8-2 15:17
楼主你唔识看球。
作者: 亚历山大    时间: 2013-8-2 15:53
philipyu21 发表于 2013-8-1 21:54
国安旧年将整个中信集团仅有的3个北京入户资格比左杨智一家三口换取他的续约。而且当初他和吴伟安,吴坪枫是 ...

请问佢哋三个系边支球队唔受重用?
作者: 牙斩斩    时间: 2013-8-2 17:07
楼主无D专业精神
作者: Ezio009    时间: 2013-8-2 17:43
杨智赶住翻屋企
作者: ゛﹎尛杰。    时间: 2013-8-2 20:16
LZ想太多
作者: damojiao    时间: 2013-8-6 17:34
至于吗?一场波,一世英名。楼主想多了
作者: 弘堅CHAN    时间: 2013-8-6 22:43
杨智系广州仔,广州仔唔系古惑仔。
作者: philipyu21    时间: 2013-8-9 02:13
亚历山大 发表于 2013-8-2 15:53
请问佢哋三个系边支球队唔受重用?

当年在中甲的深圳科健(前身广东雄鹰),现在已经无左依队波了。不过睇完资料纠正一下自己,距地3个唔系唔受重用,系深圳科健当时解散了,结果3人要北上搵食
作者: 亚历山大    时间: 2013-8-9 10:02
philipyu21 发表于 2013-8-9 02:13
当年在中甲的深圳科健(前身广东雄鹰),现在已经无左依队波了。不过睇完资料纠正一下自己,距地3个唔系唔 ...

除咗吴坪枫,杨智同吴伟安话系被哄抢都不为过

欢迎光临 廣州球迷聯盟 (http://www.gzfa.cn/club/) Powered by Discuz! X3.1