廣州球迷聯盟

标题: 广州人唔打广州人 [打印本页]

作者: ronniesulliven    时间: 2014-9-29 11:18
标题: 广州人唔打广州人
琴日由于老婆姊妹结婚,未能到现场助威。赛后好多朋友圈都在发赛前打交的相片..

好失望,好心疼

1.点解要打自己人?  就算人地支持既唔系传承既广州队,但人地毕竟有支持既权利,何况可能人地公司要求过去既。。

我好心疼的系,人地叫口号:广州;   尼玛的 你地叫67  傻閪 阿  一句广州一句傻閪    如果当时我系现场  我一定走过去叼7你!  

你可以选择无视对方或者用其他方式回应,但请不要  侮辱广州!侮辱我地广州人! 尼玛只閪,你先系傻閪!

2.有朋友拍照,点解要烧咸菜球衣?有图为证!!   另外还听说有烧咸菜队旗 ?  好7幼稚  

大道理不想说,希望领导严肃处理此次 联盟参与者和联盟肇事者!还联盟一个好声誉!

作者: gz39    时间: 2014-9-29 13:00
好彩你昨天没去,不然更大场面打架。

作者: 牙斩斩    时间: 2014-9-29 15:25
打比唔火爆就无意思了。

作者: 广州坚仔    时间: 2014-9-29 15:42
广州无打比,富力番屋企!

作者: 阿泽    时间: 2014-9-29 18:29
想话俾楼主知.有富力球迷烧恒大波衫.唔知楼主又点睇...

作者: 大头    时间: 2014-9-29 18:30
根本就无当富力系广州队....楼上讲得好岩,好彩你琴日唔系现场

作者: KunSing_Yen    时间: 2014-9-29 21:04
广州坚仔 发表于 2014-9-29 15:42
广州无打比,富力番屋企!

+1

作者: kenywan511    时间: 2014-9-29 21:18
大头 发表于 2014-9-29 18:30
根本就无当富力系广州队....楼上讲得好岩,好彩你琴日唔系现场

+1     

作者: 蓝海大少    时间: 2014-9-29 21:37
四姓家奴咸菜仔打我哋广州人???作为广州人,下次再碰着我得上去帮广州人!!!
作者: ak47yoyo    时间: 2014-9-29 22:34
富力系广州噶?傻嗨

作者: 451588372    时间: 2014-9-29 23:49
傻西楼主,唔知头唔知路,乱7甘讲。。。

作者: PUNKPUNK    时间: 2014-9-30 10:58
大头 发表于 2014-9-29 18:30

打比打比,唔打点比啊

作者: Nicolson    时间: 2014-9-30 15:31
我去左现场睇,球迷打架都出乎我意料之中,可以话反应得出广州球迷很着重输赢,同埋双方对寸难免难免会出火花

作者: K-So-哲政    时间: 2014-9-30 18:32
支持……中国人唔屌中国人!!!国安系冠军!!
作者: MyLoveWinne    时间: 2014-10-2 08:20
K-So-哲政 发表于 2014-9-30 18:32
支持……中国人唔屌中国人!!!国安系冠军!!

遮係叼你同打你係一樣嘅。咁廣州咪日日都好多人打交。
作者: K-So-哲政    时间: 2014-10-2 18:18
MyLoveWinne 发表于 2014-10-2 08:20
遮係叼你同打你係一樣嘅。咁廣州咪日日都好多人打交。

系嘎!你咪试下咯……
作者: okokokok    时间: 2014-10-3 20:45
严重支持楼主

欢迎光临 廣州球迷聯盟 (http://www.gzfa.cn/club/) Powered by Discuz! X3.1