廣州球迷聯盟

标题: 8区翘手党 [打印本页]

作者: 阿葛AhGoD    时间: 2014-10-27 12:31
标题: 8区翘手党
[attach]82139[/attach]

作者: 人在江湖    时间: 2014-10-27 13:55
支持你以后每场都拍翘手党上传!建议被拍五次以上拒绝续会!
作者: gzak470    时间: 2014-10-27 15:01
个贴发得迟左D,今年主场玩完了,建议都系录10秒DV好D,10秒翅手无得讲了挂.

作者: PUNKPUNK    时间: 2014-10-27 16:27
喂喂,最近镜头果位好似楼主你头像啵!!系米本人啊!

作者: 牙斩斩    时间: 2014-10-27 17:36
支持你以后每场都拍翘手党上传!建议被拍三次拒绝续会!

作者: robinhointer    时间: 2014-10-27 20:18
看他们坚定的眼神!一个字“型”!

作者: 阿泽    时间: 2014-10-28 12:56
支持你以后每场都拍翘手党上传!建议被拍两次以上拒绝续会!

作者: aguopkny    时间: 2014-11-17 17:00
讲句公道说话吧,你一张相片只能证明你按下快门那一刻的影响,那一瞬间不能说明其前后时间问题。你咁样对人地好唔公平囖,此照片可以有以下几种可能:
1.如楼主所讲,照片中人全场一直翘手
2.照片中人在两次助威期间(指挥未有新指示),稍事休息,专心睇波。
3.可能照片中人前面系翘手的,但系在你影相之后,佢被大家感染了,也在后面时间加入诸位。
4.相片中人年纪不小了,可能佢有助威,但系真系力不从心,只系你忽略左佢助威的时间,而放大左佢翘手的时间(你敢讲你全程每一秒都望住佢,视线从来冇离开过?)

唔好怪我,我只系理性分析,也许你系对的,但系只有你自己才知道。单品一瞬间的照片,冇可能断定某人就系做进某事囖。
再讲,那个时间你点解冇助威而抓拍人地有冇助威咁得闲呢?你系咪都应该将你那一瞬间的照片都发出来呢?因为你那一瞬间在按看快门,也冇助威!

作者: yellowfishtom    时间: 2014-11-19 15:40
上次有个好正义的大叔专门影翘手党, 影完之后继续翘手睇波

作者: 阿葛AhGoD    时间: 2014-11-29 13:58
aguopkny 发表于 2014-11-17 17:00
讲句公道说话吧,你一张相片只能证明你按下快门那一刻的影响,那一瞬间不能说明其前后时间问题。你咁样对人 ...

张相影到你?呵呵。
作者: 广州系冠军    时间: 2014-11-29 15:10
阿葛AhGoD 发表于 2014-11-29 13:58
张相影到你?呵呵。

距讲得几啱 楼主你咁激动做乜?唔通距戳穿咗你?
作者: 阿葛AhGoD    时间: 2014-12-1 00:57
广州系冠军 发表于 2014-11-29 15:10
距讲得几啱 楼主你咁激动做乜?唔通距戳穿咗你?

吓?张相里面又有你份啊?
作者: kidd    时间: 2014-12-2 00:01
一张相唔可以证明D乜野

作者: aguopkny    时间: 2014-12-3 22:16
阿葛AhGoD 发表于 2014-11-29 13:58
张相影到你?呵呵。

如果你想转移视线的话,我劝你慳翻啖气暖肚吧。如果你系想以事论事的话,我可以同你讲道理。图中绝对冇我,不过你可以不相信,我也之讲一次而已。如果你觉得我有讲错,大可以指出,我都讲得好清楚了,也许你系岩的,真系俾你见到翘手党,但系问题系,你要我地相信的话,单凭一张只记录了100毫秒内的事情嘅照片,的确好无说服力。我的意思就系咁简单而已。当然·,可能会令你误会我在同你搞对抗,系度先同你讲声sorry先,我完全冇咁嘅意思,我只系以事论事而已。

另外,你可能很憎翘手党,但系我想讲,你就算发相都系冇用的,真正嘅翘手党,基本都不会上来论坛的。呵呵

作者: aguopkny    时间: 2014-12-3 22:19
阿葛AhGoD 发表于 2014-12-1 00:57
吓?张相里面又有你份啊?

如果你有道理的话,又何须如是说呢?又唔系细路仔嘈交,何必用细路仔嘅方式来回应呢?

作者: 广州坚仔    时间: 2014-12-4 09:34
aguopkny 发表于 2014-12-3 22:16
如果你想转移视线的话,我劝你慳翻啖气暖肚吧。如果你系想以事论事的话,我可以同你讲道理。图中绝对冇我 ...

真正嘅翘手党,基本都不会上来论坛的....

欢迎光临 廣州球迷聯盟 (http://www.gzfa.cn/club/) Powered by Discuz! X3.1