廣州球迷聯盟

标题: 支持搬区 [打印本页]

作者: Smallhunhun    时间: 2014-11-28 15:53
标题: 支持搬区
4区就助威不了?视觉唔好?拉倒吧....再在八区翘手等执love
作者: PUNKPUNK    时间: 2014-11-28 17:35

作者: GZFC    时间: 2014-11-28 18:54
只要有心助威,去到边都唔成问题!
作者: 罗峻亮V    时间: 2014-11-29 06:49
咁去到4区助威都系差噶话要搬去边?

作者: lgg83    时间: 2014-11-29 17:26
搬去1区反正我冇所谓,点都支持广州队

作者: Smallhunhun    时间: 2014-11-30 14:32
罗峻亮V 发表于 2014-11-29 06:49
咁去到4区助威都系差噶话要搬去边?

连改革都不敢,比朝鲜都不如吖
作者: Chiesa    时间: 2014-11-30 17:14
斩脚趾避沙虫
作者: yellowfishtom    时间: 2014-11-30 17:17
搬去4区情况未改善, 咁系问责制换咗班领导呢定系干脆解散球迷联盟呢?

作者: 东湖祥哥    时间: 2014-11-30 22:29
2100张8区年票,去到4区得翻1400张,点样保证放弃的700个都是翘手党,而唔是700个肯唱肯跳的助威会员呢?有无具体的筛选办法呢?呢个先是关键啊!!

作者: 西关马骝仔    时间: 2014-12-1 02:06
东湖祥哥 发表于 2014-11-30 22:29
2100张8区年票,去到4区得翻1400张,点样保证放弃的700个都是翘手党,而唔是700个肯唱肯跳的助威会员呢?有 ...

愿意助威嘅早就呢两报名了,自然筛选噶

作者: 东湖祥哥    时间: 2014-12-2 21:12
西关马骝仔 发表于 2014-12-1 02:06
愿意助威嘅早就呢两报名了,自然筛选噶

早报名的一定是最落力助威的咩?两看啦

作者: 西关马骝仔    时间: 2014-12-2 22:10
东湖祥哥 发表于 2014-12-2 21:12
早报名的一定是最落力助威的咩?两看啦

咁讲无得讲嘅,结婚都唔包生仔啦

作者: 广州坚仔    时间: 2014-12-4 09:35
搬区能解决的话,点解搬去四区?点解吾搬去13区?吾搬去客队区旁边????专稳笨!

作者: 西关马骝仔    时间: 2014-12-4 10:10
广州坚仔 发表于 2014-12-4 09:35
搬区能解决的话,点解搬去四区?点解吾搬去13区?吾搬去客队区旁边????专稳笨!

助威唔係打交,你枉入聯盟了
作者: 广州坚仔    时间: 2014-12-4 10:44
西关马骝仔 发表于 2014-12-4 10:10
助威唔係打交,你枉入聯盟了

你点解甘容易曲解人地的意思,人地讲乜你都未了解清楚就乱发表,你这种一言堂的性格,真系要改。

仲有一句,我入联盟,场场助威,我问心无愧,你自己问下自己先讲野啦。

只不过发表不同意见,就得如此回复,根本不是商量,而像是打压。好野

作者: 西关马骝仔    时间: 2014-12-4 11:00
广州坚仔 发表于 2014-12-4 10:44
你点解甘容易曲解人地的意思,人地讲乜你都未了解清楚就乱发表,你这种一言堂的性格,真系要改。

仲有 ...

呵呵,试问你嘅语气又似商量?至于打压,都唔知要压你乜嘢,压都唔压你啦

作者: 广州坚仔    时间: 2014-12-6 08:50
西关马骝仔 发表于 2014-12-4 11:00
呵呵,试问你嘅语气又似商量?至于打压,都唔知要压你乜嘢,压都唔压你啦

你每场专心助威做好自己先讲野啦,里D野自己知道,无讲就天下无敌,做就有心无力。

作者: 西关马骝仔    时间: 2014-12-6 13:07
广州坚仔 发表于 2014-12-6 08:50
你每场专心助威做好自己先讲野啦,里D野自己知道,无讲就天下无敌,做就有心无力。

咁又系啊,你只顾住自己,你担心自己有心无力都系人之常情了

欢迎光临 廣州球迷聯盟 (http://www.gzfa.cn/club/) Powered by Discuz! X3.1