廣州球迷聯盟

标题: 可能我人仔性格,我倒係希望干卡为钱去上海 [打印本页]

作者: calvinjohn    时间: 2015-1-28 12:00
标题: 可能我人仔性格,我倒係希望干卡为钱去上海
干卡走得坚决,不为教练、球队、球迷,只因家庭。宜家去上海不为金钱,又唔讲为乜,就好似係当年广州唔好逼走佢噤。

可能我人仔性格,倒係希望佢好似艾力臣噤,真小人又係真君子,一就一,二就二。当然,干卡翻来仍然要欢迎同感谢佢,毕竟为广州队带来赏心悦目噶足球,同众多荣誉。
作者: bojie1hao    时间: 2015-1-28 17:46
心情好忐忑,女朋友说回国了,然后最终和平分手了,谁知道女朋友现在回来了,却跟别人跑了,女友成了别人的新娘!我真心凉!!
作者: PUNKPUNK    时间: 2015-1-28 20:39
又唔好禁讲,铁打的营盘流水的兵,过去就等距过去啦。
况且两年前既孔卡同依家既孔卡年龄状态都有相差,翻黎又可以有几多作为都系未知之数

作者: HZZ    时间: 2015-1-29 18:07
睇开D就好~

作者: CY1978    时间: 2015-1-29 18:48
干卡当年得到球迷爱戴,但是得唔到教练组认同,留系到都没意思啦,毕竟士为知己者死;佢唔走意大利玄冥二老边有机会过来广州旅游吖,当系球队感激列比报恩咯!

作者: ruanbohua    时间: 2015-1-29 19:19
bojie1hao 发表于 2015-1-28 17:46
心情好忐忑,女朋友说回国了,然后最终和平分手了,谁知道女朋友现在回来了,却跟别人跑了,女友成了别人的 ...

你女朋友同你分手无理由就甘梳起唔嫁吧,只要大家恋爱期间系真心就足够啦
作者: ruanbohua    时间: 2015-1-29 19:20
CY1978 发表于 2015-1-29 18:48
干卡当年得到球迷爱戴,但是得唔到教练组认同,留系到都没意思啦,毕竟士为知己者死;佢唔走意大利玄冥二老 ...

确实会系甘
作者: calvinjohn    时间: 2015-1-29 21:39
都估到係因为畀教练压住
作者: chilamwu    时间: 2015-1-30 01:56

废话 五为钱五通真系中意上海队啊?
作者: ruanbohua    时间: 2015-1-30 09:11
calvinjohn 发表于 2015-1-29 21:39
都估到係因为畀教练压住

睇返今年的引援,位置上基本上同上年差唔多,可以睇出系列比的战术体系里,无传统前腰的位置
作者: chamayto    时间: 2015-1-30 12:11
都系打份工姐…就算孔卡愿意翻广州…甘噶工资恒大又未必制
作者: chenjison    时间: 2015-1-30 12:39
职业球员是这样的啦     主要真心为广州付出过     值得我们爱戴的。    难道一大堆钱系度,你都唔要,毕竟系他职业生涯最后一次大合同.   天体欢迎他回来的!!!

欢迎光临 廣州球迷聯盟 (http://www.gzfa.cn/club/) Powered by Discuz! X3.1