廣州球迷聯盟

标题: 失望用佐甘多钱买一张年票竟然先可以去现场睇5场中超 [打印本页]

作者: Nicolson2    时间: 2015-3-14 18:37
标题: 失望用佐甘多钱买一张年票竟然先可以去现场睇5场中超
失望用佐甘多钱买一张年票竟然先可以去现场睇5场中超,俱乐部官网嘎赛程表同网页上嘎赛程表有出入,我就信佐网页嘎赛程表,搞到宜家浪费佐几百元。失望啊

作者: 区志轩    时间: 2015-3-14 21:49
唔喺吗?你买嘎喺年票啵!中超一共16支球队,每支球队主客场共打30场,主场都15场啦,还有亚冠小组赛3场,都一共18场啦。还有足协杯呢。

作者: mqb361    时间: 2015-3-15 11:57
唔明白楼主想表达什么意思,第一年买年票吗?

作者: 亚历山大    时间: 2015-3-18 10:06
3场亚冠呢?如果睇晒+5场中超就唔会蚀了~

作者: Nicolson2    时间: 2015-3-18 12:36
滴波几乎全部在周日同埋周三嘎,我要返学啊

作者: 区志轩    时间: 2015-3-21 11:44
Nicolson2 发表于 2015-3-18 12:36
滴波几乎全部在周日同埋周三嘎,我要返学啊

晚晚都有返学,你买年票就浪费啦!

作者: PUNKPUNK    时间: 2015-3-25 15:50
晚黑d学,借d依请假就系啦。
考试靠平时用功,少听一两节怕咩

作者: 牙斩斩    时间: 2015-3-25 16:20
唔旷课旷工去睇波的唔系真球迷!想当年,阿叔长期下午旷工上越瘦珊睇波。

作者: PUNKPUNK    时间: 2015-3-26 17:56
牙斩斩 发表于 2015-3-25 16:20
唔旷课旷工去睇波的唔系真球迷!想当年,阿叔长期下午旷工上越瘦珊睇波。

我系本论坛高三旷课上越秀山睇波第一人!

作者: 量守恒    时间: 2015-3-27 13:27
喺越秀山嘅时候喺星期六下午波……同样喺牺牲搵食黄金时间,为乜喈?咪就喺睇自己队波
作者: 牙斩斩    时间: 2015-4-2 13:30
PUNKPUNK 发表于 2015-3-26 17:56
我系本论坛高三旷课上越秀山睇波第一人!

钦敬饮敬!

欢迎光临 廣州球迷聯盟 (http://www.gzfa.cn/club/) Powered by Discuz! X3.1