QQ登录

只需一步,快速开始

lj_sqym

lj_ksks

扫一扫,访问微社区

登录注册 其他 切换到窄版
楼主: Jack_ChiuChiu

问关于退会噶问题,求工作人员回答。

二队正选

贡献值
0 点
干蒸
474 笼
烧卖
123 笼
虾饺
41 笼
kennyzhz 发表于 2013-5-20 09:27:08 | 只看该作者
总之就自由选择啦!!!无谁对无谁错!
广州队好野啊!砌距啦!

二队后备

贡献值
0 点
干蒸
532 笼
烧卖
16 笼
虾饺
16 笼
colelee 发表于 2013-5-20 10:39:32 | 只看该作者
真心难搞懂...规矩真系死的...

二队后备

贡献值
0 点
干蒸
931 笼
烧卖
273 笼
虾饺
149 笼
ronniesulliven 发表于 2013-5-20 11:24:37 | 只看该作者
绝对赞同!   
奇笆中既奇笆
我都算支持联盟嘎  但如果有咩觉得唔岩 一样会弹会讲出黎  有果句讲果句

1:我哋球迷组织真系奇笆中既奇笆     暂时所知系唯一一个  唔可以着主队球衣入场既组织  
(唔系我为恒大讲野,讲真,年票优惠系俱乐部比既,关A字头公司7事啊?甘HI多呢样果样要求,大不了就着主队球衣嘎遮  仲好啦!!)
系呢度想提问了: 究竟收左几多A字头公司既回扣或者暗水呢? 我哋唔可以着返住广州队既球衣去为球队助威咩?定系觉得有必要特殊化,先显得出身价?  其次,但凡买左年卡既  可以讲句,根据合同法,年卡上无注明要求入场需要着红衫添....唔好搞到甘霸王,果个兄弟讲真如果认真起上黎,真系可以去告我哋
2:工作人员问题     特指某些工作人员
    果D某D西人,真系以为自己好有优越感,以为自己就系大晒,郁D就摆起个臭款...唔知系米90后既原因,老工作人员就算讲唔出个名,起码都认得下个样既,个个基本都好有礼貌。。
唔好同我讲,话系义工,平时工作压力大。。    对于果D态度极为恶劣,又蹲起个臭款既死靓仔  我只想讲  你有压力我有压力 大家都有压力    你做得工作人员,就预左辛苦,预左比其他人更加要抵得霖。。。(就好似食烟呢个问题,好多人已经避开大部分人,有甘上层走甘上层了。你老味,你走过黎叫唔好食,就唔可以好似其他工作人员甘 比返D礼貌,或者应该有既态度既咩? 一过黎就摆住臭款,态度极为嚣张,说话极其难听..人哋话,广州人唔打广州人,但系你甘HI佬西,周围既人都比你撩兴晒,难保下次有边个真系会忍唔住~!  个个都唔系圣人,都有情绪嘎)  OK 你话你都有情绪  甘麻烦你,你觉得辛苦,觉得有情绪可以唔做,无人逼你  请唔好带你既情绪去工作。。OK?
(又以呢个为例,一个肥哥哥,好有礼貌甘要求一个阿叔唔好食  第一次 好远甘叫 啊叔扮听唔到  之后走过去,好有礼貌甘,拍一拍阿叔膊头,阿叔  麻烦你唔好食烟啊,如果你忍住住  麻烦你出一出去外场食,食完再返黎睇  唔该你下。。。。  简简单单几句礼貌说话,啊叔即刻停止了  说明咩??)

系LZ呢件事上  我今次选择企系LZ度   首先,LZ并非故意甘做,其次,距带错的正正都是联盟2012既会员服,品牌都系A字头  如果公司唔同  你都可以话唔得   但都一样  唔通2012既会员服就唔系会员?

最后,只能说明,利益既背后,充斥住几多不为人知既一面。。。。
球迷联盟保护既唔系球迷,而系所谓既赞助商,该赞助商跟广州队毫无关系,跟给我们优惠既俱乐部毫无关系。。。大家各自思考,呢度讲,呢度散
<-sina_sign,2033006747,20510991,3->广州队~~冠军终归这里

二队正选

我是会员很久了,为什么还是初生

贡献值
0 点
干蒸
676 笼
烧卖
350 笼
虾饺
48 笼
忧郁王子 发表于 2013-5-28 01:45:29 | 只看该作者
这就是大联盟的会员越来越少的原因啊!还有很多原因,希望大联盟改善。
广州队万岁!!!

手机版|小黑屋|廣州球迷聯盟 ( 粤ICP备09165237号  

GMT+8, 2024-5-2 13:26