QQ登录

只需一步,快速开始

lj_sqym

lj_ksks

扫一扫,访问微社区

登录注册 其他 切换到窄版

问关于退会噶问题,求工作人员回答。

二队后备

贡献值
0 点
干蒸
259 笼
烧卖
31 笼
虾饺
31 笼
Jack_ChiuChiu 发表于 2013-5-8 01:11:17 | 显示全部楼层 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
上次去天体睇波,讲真,真系把鬼火,本身天就落雨啦,淋到湿晒,我都算了,搞到我要去买贵价雨衣我都忍了,入到场又话我无着会员服要记名(到时着住12年会员服)。当时情绪真系被人搞到非常之唔爽,我就反问,我着噶难道就唔系会员服?距话一定要着13年版,我当时忍住左无同距嘈,因为我知道距都好难做。但系我想讲,你要实行呢个计划噶时候,系唔系应该要事先同我地讲一声呢?唔好同我讲网站上有讲,你知道网站唔系每个人都会去上。仲有,对于我着住12年会员服,同埋果D着红衫入场噶人,你地都系一视同仁,甘既系话,我件12年会员服已经再都唔系你地大爷盟噶会员服啦?对于一个有着广州最长久历史噶球迷联盟,我都真系好惊讶,真系唔明白点解甘无厘头,如果你话你有咩赞助合同啊之类噶,甘你系咪好应该系我地摞衫噶时候同我地讲,今年一定要着呢件,唔可以着旧年果件呢?
仲有一个好严重噶问题,你话记3次名要退会,果几十蚊会员费我都费事同你记,但系,年卡系我手,年卡系我真金白银买翻黎噶,如果你叫我退会:
1.甘你系唔被我入去睇,推翻年卡钱被我啊
2.甘你系唔被我入去睇啊,又唔推年卡钱被我呢?(如果系甘,我只可以讲大联盟真系大爷)
3.甘你系被我入去睇,但系我唔可以着会员服呢?
我真心想知道大爷盟究竟会点做,讲真,真心觉得大爷盟真系越黎越大爷。
对比系南粤,虽然位置较差,但系我觉得南粤噶气氛真心好过我地。如果再搞甘多条条框框出黎,甘只系逼我下年跳槽过南粤姐。

就算着住主队既N记正版波衫,都系唔比进入球迷联盟区,估计世界上独此一家。正好是“传承 唯一 忠诚” 中的“唯一”  发表于 2013-5-20 04:43
wot
呢D算唔算高级黑~  发表于 2013-5-11 18:36
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友 微信微信
收藏收藏

手机版|小黑屋|廣州球迷聯盟 ( 粤ICP备09165237号  

GMT+8, 2024-5-18 07:25