QQ登录

只需一步,快速开始

lj_sqym

lj_ksks

扫一扫,访问微社区

登录注册 其他 切换到窄版
楼主: cango

部分未续会旧会员无法买票,请从自身出发,把责任推别人身上无任何意义

二队正选

贡献值
0 点
干蒸
2583 笼
烧卖
35 笼
虾饺
35 笼
广州坚仔 发表于 2013-2-6 17:07:06 | 显示全部楼层
ronniesulliven 发表于 2013-2-6 15:24
撑下靓女先~~哇哈哈哈   华哥仔...人家女仔黎嘎........

PS :   真心觉得果D  净系为左联盟买票方便而 ...

慢慢睇晒四页回贴。里张贴最抵赞!!!

拒讲出左个中的原由。。。亦讲出好多人的心声!

无时间???两期几日都无时间??

无朋友???一个朋友都无????

无办法???真系谂吾到办法???

我真系吾信罗!!!!

问心果句呀。成日扯住五期续会做乜呀。就系方便你自己,吾方便人地。

你吾谂下工作人员都有正职。义务帮联盟做野。拒地得到咩??

你又想得到咩呀??

就你一个方便。人地吾使方便???

人地就规定要系休息日帮续会,卖票。打硬甘等你来续传买票??

大佬呀,人又系人。你又系人。体谅吾得的?系要争。抓字蚤。

无九明的!

仲有一句。联盟后面仲会续会,你地吾怕呀、仲可以续会。不过年票有无就吾知,

话人地的同时。首先检讨一下自己呀各位!!!

一直无回帖啦,事情已经过去。其实只係觉得有d野,换个思维思考  详情 回复 发表于 2013-2-22 11:44
原谅我这一生不羁放纵爱自由。也会怕有一天会跌倒。背弃了理想,谁人都可以。那会怕有一天只你共我!

手机版|小黑屋|廣州球迷聯盟 ( 粤ICP备09165237号  

GMT+8, 2024-6-12 04:24